Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via INFO@refurbishedlaptopxl.NL. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Voorwaarden

Je kunt artikelen tegen bepaalde voorwaarden retourneren
1. Het product dient in dezelfde staat te bevinden als deze naar u is verzonden, en alle verpakkingen onbeschadigd. Verzendkosten zijn voor uw rekening , zorg altijd voor voldoende frankering van uw pakket (stuur altijd met track en trace).
2. Producten die buiten bovenstaande termijn bij ons worden aangeleverd, kunnen niet worden niet gecrediteerd.
3.Kopie van factuur mee sturen (inden niet mogelijk duidelijk het factuur nummer op de doos vermelden)
4. Uitsluitend consumentkopers op afstand kunnen gebruik maken van het retourrecht.

Garantie kwesties

Klik hier voor onze garantie voorwaarden

Hoe retourneer ik aan refurbishedlaptopxl

Stuur het ingevulde formulier voor herroeping (hier te downloaden) op naar:

refurbishedlaptopxl.NL

Campagneweg 11D
4761 RM Zevenbergen

Vind je papieren post ook zo langzaam? Je kan ons ook je herroeppingsverzoek e-mailen door hier te klikken. Vermeld voor een snelle afhandeling van jouw retour je NAW-gegevens, datum van bestelling en bestelling nummer. Wij laten dan zo snel mogelijk van ons horen over de verdere afhandeling.

Wil je een product retourneren? Of heb je vragen over het retourbeleid? Neem contact op.